Lions HolstebroForsideKlubbenAktiviteterDonationerKontakt osArkiv 
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Lions Julelotteri 2020
Trækningslister

>> Læs mereO % til administration
Lions klubber har 2 pengekasser

>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave

Lions hjælper til med anskaffelse af "Sofacykel".

Det har været et længe ønske fra beboerne i Skredsande at få anskaffet en "Sofacykel", så beboerne lettere kan komme ud i landskabet og få motion og frisk luft.

Lions har medvirket til at få ønsket opfyldt ved at donere kr. 5.000,-

Cyklen blev overdraget torsdag den 30. juni 2011, kl. 11.00 på Plejeboligerne Skredsande, Knud Rasmussensvej 16, 7500 Holstebro.

 

HEAN DUO EL 2000 Gas er et dansk kvalitetsprodukt, som for mange danner baggrunden for samvær, frisk luft, humør og motion. HEAN Cyklen er produceret siden 1985. Cyklen er kendt for sin brugervenlige konstruktion ned til mindste detalje.Cyklen er udstyret med differentiale og leveres med følgende gearsystem 2×5 gear, hvilket betyder at fører eller passager selv kan vælge individuelt, hvilket gear han/hun vil træde, af de fem som er til rådighed.
Modellen er udstyret med et unikt sædereguleringssystem. Dvs. at man kan sidde på sædet, mens man let regulerer afstanden mellem sædet og pedalerne, ligesom i en bil. Den 400W stor motor er en hjælpemotor som bringer 2 personer frem over mindre stigninger på fast vej. Man kan træde pedalerne samtidig med at i bruger motoren. Motorens hastighed reguleres trinløs med gashåndtaget. Max hastighed med motorhjælp er 14km/t. Når man drejer gashåndtaget starter motor. Man kan vælge at træde med eller lade motoren gøre arbejdet. Ved start og på større stigninger er det i det fleste tilfælde altid nødvendigt at suplere motoren med pedalkraft. Køredistancen med fuldt opladede batterier uden pedalhjælp er 20 - 25 km

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark