Lions HolstebroForsideKlubbenAktiviteterDonationerKontakt osArkiv 
  Formål   The LION på nettet   
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


RAP OM KAP - Gevinstliste
Se her om du har vundet i årets andevæddeløb 2021.

>> Læs mereO % til administration
Lions klubber har 2 pengekasser

>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave

Velkommen til Lions  Holstebro

Historien bag Lions  

Lions International er i dag verdens største private humanitære hjælpeorganisation med over 1,4 millioner medlemmer i over 202 lande og geografiske områder.

 

Lions International LogoLions  Internationals emblem er et stort guldfarvet "L" anbragt i et cirkelformet, blåt felt, omgivet af to løvehoveder, der ser i hver sin retning. Cirklen udtrykker enhed og fællesskab for medlemmer og klubber. Løvehovederne, der ser til begge sider, symboliserer medlemmerne, der spejder efter områder, hvor der er behov for en uselvisk indsats. For lions symboliserer den blå farve trofasthed, mod og engagement for en sag. Guldfarven er udtryk for ærlig hensigt, mildhed i dommen over andre, renhed i livsførelsen og gavmildhed i tanke og handling.

                                      Lions motto er:    We Serve - vi hjælper

Lions særpræg er at al administration betales af medlemmerne gennem et årligt kontingent. Midlerne til den humanitære hjælp, der for de 318 danske klubbers vedkommende andrager omtrent 25 millioner kroner på årsbasis, skaffes til veje gennem mange forskellige aktiviteter.

Lions Holstebro blev stiftet i 1968 og igennem tiden har der været mange gode borgere til at præge clubbens ånd, således at clubben i dag er en velfungerende club, med en stærk social ånd.

Lions Holstebro består i dag af 40 medlemmer, og en af vores fornemste opgaver er at samle penge ved forskellige aktiviteter, som skal bruges til humanitære formål såvel lokalt så som internationalt.

Lions Holstebro sætter især stor pris på at kunne hjælpe lokalt hvis det er muligt, og mange af de donationer der er givet kan ses under fanen "Donationer"

Medlemmer af klubben optages efter forslag stillet af et nuværende medlem. Alle medlemmer accepterer ved optagelsen et aktivt medlemsskab, der indebærer aktiv deltagelse i møder og aktiviteter.

Hvis du vil i kontakt med Lions Holstebro, klik på linket "Kontakt os"

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark