Hjem - Lions Holstebro

Rap om kap

Rap om Kap i Storåen

Det familievenlige velgørenhedsevent, der bringer smilet frem.

Rap om Kap er for alle! Unge, gamlestore, små, tynde og tykke - alle er velkomne, og alle kan være med. Så tag venner og familie under armen og oplev en dag med smil, hygge og en masse ænder.

Sådan foregår Rap om Kap.

*Rap om Kap afvikles altid den 3. lørdag i Juni måned.

*I ugerne op til andekapløbet sælges lodsedler - "ANDelsbeviser" -    hver lodseddel svarer til en af ænderne.

*På dagen, kl. 12.30, sættes de 3000 ænder i vandet ved broen på Sveavej, som herefter svømmer op til Storebroen, hvor de bliver indfanget.

*Den første and der kommer først i mål, er vinder af kapløbet, og kan indkassere et kontantbeløb på kr. 5.000,-, nr. 2 indkasserer kr. 3.000,-, nr. 3 indkasserer kr. 2.000,-. Herefter er der 12 flotte præmier fra forskellige forretningsfolk i Holstebro.

*Hver ANDelsbevis koster kr. 50,-, men med beviset medfølger tilbud fra 8 forretningsdrivende, som bevirker at indsatsen hurtigt tjener sig hjem

*Overskuddet går til fordel for kampen mod Sclerose og Lions humanitære opgaver.

Andekapløbet afvikles næste gang, Lørdag den 17. Juni 2023, kl. 12.30

Målområde