Holstebro prisen gives til en person eller organisation, der har gjort en særlig indsats for andre og gerne har været med til at sætte Holstebro på landkortet.

Modtager af Lions pris 2014, blev Holstebro Kommunes SSP-koordinator Jon Anders Jørgensen, som i flere år har ledet den kriminalitetsforebyggende og- bekæmpende arbejde blandt børn og unge. Jon arbejder via formelle og uformelle netværk og har klare holdninger, når det gælder eksempelvis børn og unges omgang med alkohol og rusmidler, ligesom han løbende har formået at skaffe medfinansiering til realisering af de mange ide'er han har kreeret i sine år som SSP-koordinator.
I samarbejde med det lokale politi har Jon uddannet dørpersonale i nattelivet, så denne gruppe sammen med restauratørerne er vel rustede til at skabe og vedligeholde et trygt natteliv i Holstebro Kommune. Jon brænder for det forebyggende arbejde og iøvrigt alle tiltag, der kan skabe gode vilkår for børn og unge plus deres familier i Holstebro Kommune. Måske er betegnelsen "en ægte ildsjæl" lidt slidt, men det er præcis den betegnelse, der kendetegner Jon.
Jon er kendt i Lionskredse, som i flere år har bidraget til, at der - bl.a. med Jon som planlægger - kan afholdes et meget velbesøgt og udbytterigt SSP-kursus for de mange aktører på SSP området i Holstebro Kommune.