Det er en fast tradition, at Lions deltager i Open By Night i Holstebro - fortæller Jørgen Møller fra Lions Club Holstebro, der har en stort set fast trup til at bemande den store grill og fadølsanlægget på Store Torv.

»Det er en aktivitet, som vi ser frem til på grund af den normalt hyggelige stemning på torvet. Derfor vil klubmedlemmerne gerne give en hånd med sådan en dag,« siger Jørgen Møller.

Der plejer næsten altid at være godt vejr og dermed god omsætning og overskud til klubkassen.

»Der er jo der særlige ved Lions-klubbernes arbejde, at alt hvad vi tjener ind, gives til humanitære og sociale formål. Al administration betales af medlemmerne selv,« forklarer Jørgen Møller.

Holstebro-klubben uddeler årligt langt over 100.000 kroner, og Lions er på verdensplan den største private humanitære forening.