Alle fotoer er venligst modtaget fra Tommy Bay

Årets prismodtager har i høj grad gjort en forskel og er med til at sætte Holstebro på landkortet - -måske endda verdenskortet.

Årets prismodtager er særdeles trofast og har ydet en mangeårig indsats. Både som aktiv og organisator.

Årets prismodtager har arbejdet rigtig meget lokalt - men også nationalt.

Årets prismodtager er glad for naturen og for at motionere.

Og det har faktisk en del med sagen at gøre.

Årets modtager af Lions Prisen Holstebro er:  Leif Madsen, formanden for Holstebro Fodslaw!

Præsident John Bendt Hansen (tv) overrækker diplom & chekken på kr. 10.000,-.

Lars Rask Vendelbjerg (th) har travl med blomsterne.

Leif har ydet en næsten usandsynlig flot indsats for vandre-sporten i Danmark.

Leif har været engageret med udvalgsarbejde i Fodslaw i Holstebro siden 1971 - og dermed i 40 år.

Og to år senere, altså i 1973 blev han formand - og har været det lige siden.

38 år som formand for en forening. Er der nogen der kan slå det ?

Ja, man kan ikke beskylde Leif for at "rende af pladsen."

Også på landsplan har Leif ydet en stor indsats. 25 år i bestyrelsen for Fodslaw i Danmark - heraf de ti som landsformand.

Og så er han - om nogen - en vandringsmand!

Han deltager i  de fleste af foreningens egne arrangementer - op til tre gange om ugen - og tilrettelægger selv mange af turene.

Han har gennemført i et utal af hærvejsmarcher.

Internationalt har han 16-17 gange gennemført de berømte Nijmegen marcher i Holland, har han oplyst til Dagbladet.

Men ud over i Fodslaw inspirerer han også til andre gåture lokalt - og gør dermed en indsats for folkesundheden.

Da Holstebro Kommunen og turistkontoret ville have oprettet lokale pilgrims-ruter henvendte de sig naturligvis til den lokale ekspert, Leif Madsen.

Leif tænkte - og gik - og tænkte - og gik - og det kom der to fine ruter ud af - hver på ca. 100 kilometer - Klosterruten - og Nissum Fjord Ruten.

Selv om man er sund, kan man jo godt blive ramt af alvorlig sygdom. Det har også ramt Leif, men vi hører, at du er kommet godt igennem en operation for få uger siden og allerede har haft vandreskoene på flere gange.

For som Leif også har udtalt til avisen:

"At vandre er ikke kun at slide mange par vandresko op.

Det er meget andet.

Det giver sundhed.

Det giver mange natur- og personoplevelser.

Det skaber et socialt sammenhold.

Jeg har på den konto fået mange, mange venner."

(citat slut)

Leif Madsen holder takketale for de ca. 800 tilskuere