Lions Holstebro - 40 års jubilæum 2008.

Lions i Holstebro fejrede fredag den 21. november 2008 40 års jubilæum med en reception i Anlægspavillonen i Holstebro, og det var defr mange, der fik glæde af.

I anledning af jubilæet har klubben uddelt 249.000,- kroner til forskellige personer, aktiviteter og organisationer.

Tre personer, fik en særlig anerkendelse. De fik en Lions pris på  10.000,- kroner for at have gjort Holstebro mere kendt eller for gennem medierne at have fremmet borgernes sag.

De tre prismodtagere er læge Michael Poulsen, forsvarsminikster Søren Gade og natteravnene ved formand Torben Frederiksen. Lions Club uddelte desuden et større beløb til en række organisationer, som yder en stor humanitær indsats.

Scleroseforeningen ved formand Vibeke Follesen fik 63.000,- kroner, lederen af Kirkens Korshær i Holstebro, Linda Hatfeldt, fik 25.000,- kroner til korshærens varmestue og 10.000,- kroner til korshærens julehjælp. Cafe Utopia fik 10.000,- kroner, og tidligere bodybuilder og hjerneskadet foredragsholder Ditlev F. Nielsen fik også 10.000,- kroner, mens aktivitets-og udviklingscentret Bo-Træning, Sportsvej fik 5.000,- kroner. 56.000 kroner er doneret til blinde-og landbrugsprojekt i Burkina Faso og 35.000,- kroner er anvendt til den festlige koncert i musikteatret Holstebro, hvor 1.000 pensionister glædede sig over Prinsens Livregiment med solisterne Ole Jørgensen og Mette Jacobsen.

Forsvarsminister Søren Gade gav umiddelbar efter prisen på de 10.000,- kroner videre til Kræftens Bekæmpelse.

Jubilæumsdagen sluttede med festarrangement for klubbens medlemmer med ægtefæller.